loopcoach

Laat ons samen lekker hard van stapel lopen.
Of ver.
Of allebei.
Voor alle doelen: Bodycount!

Klik hier voor meer info

Personal coach

Je bent ervan overtuigd dat sporten en bewegen je gaan helpen om gezonder en gelukkiger te leven.

Klik hier voor meer info

Voedingsadvies

Een gezonde voedingsgewoonte aanleren hoeft niet als een straf aan te voelen. Vaak is het alleen maar een kwestie van de juiste partner te zoeken die je op weg zet naar je nieuwe ik. Wij kunnen je helpen!

Klik hier voor meer info
'Goed begonnen is half gewonnen', daar geloven wij heilig in.
Met deze oude wijsheid in het achterhoofd starten wij steeds met een uitgebreid gesprek waarin we volledig in kaart brengen wat je huidige conditie is. Afhankelijk van je vraag en doel kan dat een opmeting van parameters zoals gewicht en vetpercentage zijn of een korte uithoudingstest. Het belangrijkste is echter het in kaart brengen van waar je naartoe wil. Op basis van dit gesprek en de metingen wordt een uitgekiende planning op papier gezet om dit doel te bereiken.
Dit gebeurt steeds in samenspraak met jou; het is niet de bedoeling dat wij je leven overnemen.
Jouw droom, jouw tempo, onze expertise en ervaring - dat is de winnende combinatie waarop we inzetten.
En hebben we al vermeld dat dit eerste gesprek gratis en vrijblijvend is? Er is werkelijk geen enkele reden meer om de benen niet in die sportbroek te steken en ons te contacteren!
Voor wie denkt dat we er met een gesprekje van af zijn volgt hier het slechte nieuws: het is tijd voor actie! In fase 2 voeren we stap voor stap onze planning uit. Dit is geen rechte lijn naar succes, maar een leuk parcours dat we samen afleggen met als ultieme doel datgene te bereiken wat je voor ogen hebt. Wij geloven sterk in de funfactor: 'sporten en gezond leven' is voor de meeste mensen geen beroep, en het mag ook nooit zo aanvoelen. Onze schema's -of het nu over sporten of over voeding gaat- zijn geen in steen gebeitelde wetteksten maar een leidraad waar in samenspraak met de coach continue aan gesleuteld wordt. Vergis je echter niet: in deze fase gooien we het woordje 'vrijblijvend' over boord en vervangen het door 'zweet', 'doorzetting' en 'succes'.
Yes you can, Yes you will & You rock!
Geen enkel trainingsschema is volmaakt en geen enkel voedingsplan is spot on vanaf dag 1. Hoewel we steeds de perfectie nastreven zal de weg naar je nieuwe ik er één zijn waar al eens een bocht genomen moet worden. Dit is echter nooit een reden tot paniek en zeker niets om de moed door te verliezen.
In de planningsfase hebben we een einddoel opgesteld, maar eens we beginnen met het echte werk vertalen we dit naar een reeks van tussentijdse doelen.
Een voorbeeld: als ik tegen het einde van dit jaar 100kg boven mijn hoofd wil steken, wat moet ik dan aan het eind van deze maand al kunnen? Op deze manier wordt niet alleen stress en faalangst voorkomen, het geeft ons ook de mogelijkheid om regelmatig een tussentijdse analyse en -indien nodig- een correctie uit te voeren om het antwoord te vinden op dé vraag die iedereen zich stelt: 'Ben ik nu wel goed bezig?'
Verschillende wegen leiden naar Rome; in deze fase updaten we onze gps!
Stilstaan is achteruitgaan, maar ons vizier staat steeds naar voren gericht. We kunnen alleen maar evolueren wanneer we onszelf blijven heruitvinden, en dat is precies wat we in deze fase doen: we gaan samen voor de spiegel staan en kijken naar de volgende stap.
Gaat het veel beter dan verwacht? Of net minder? Was die droom van gisteren niet groot genoeg of lag de lat net te hoog? Verbaas ik mezelf vrijwel elke dag of heb ik mezelf eerder overschat?
Maar ook: kan ik toch niet de voorziene tijd investeren omdat ik van werk veranderd ben? Is er een medisch probleem opgedoken? Was die skipiste vorige week toch net iets steiler dan verwacht en heb ik nu een abonnement op de gipskamer?
Er zijn zoveel factoren die ervoor kunnen zorgen dat we onze planning moeten aanpassen. In plaats van op te geven willen wij je in deze fase helpen om na te denken over hoe elke horde genomen kan worden zonder knieën te stoten.
Denk eraan:
Je kan niet terugkeren om een nieuw begin te schrijven, maar het is nooit te laat om te starten met een nieuw vervolg.

LOOPCOACHING

De laatste jaren is de drempel om te starten met hardlopen verlaagd, wat gezorgd heeft voor een heuse loopgolf. Maar wat wanneer je de laatste podcast hebt uitgevoerd? Wil je een 10 km-wedstrijd lopen? 10 miles? Een halve marathon? Een hele marathon? Je eigen kamp Waes overleven?
Of gewoon lekker blessurevrij genieten van je volgende ontspannen loopje?
Voor al deze doelen is Bodycount jouw perfecte partner!

LEES MEER

PERSONAL COACHING

Je bent ervan overtuigd dat sporten en bewegen je gaat helpen om gezonder en gelukkiger te leven.

LEES MEER

FITNESSCOACHING

Trainen met gewichten en weerstand is de perfecte aanvulling om je sportprestaties te verbeteren, maar het is ook een leuke en door de snelle resultaten erg belonende sport op zich.

LEES MEER

VOEDINGSADVIES

Het lijkt wel alsof er elke dag een nieuw revolutionair dieet wordt uitgevonden. Maar werkt het? En indien ja, zal het werken voor jou? Wanneer je het beu bent om jezelf als labo voor de nieuwste voedingshype te gebruiken is het tijd om een hulplijn in te roepen...

LEES MEER

GALERY