CONTACTEER ONS

Contacteer ons

Personal trainer in Mechelen

BodyCount helpt je graag als personal trainer in Muizen, nabij Mechelen, als je ervan overtuigd bent dat sporten en bewegen je gaat helpen om gezonder en gelukkiger te leven. Onderzoek heeft immers aangetoond dat onvoldoende beweging ernstige gezondheidsrisico’s met zich meebrengt. Wij zorgen voor een persoonlijke begeleiding om er samen voor te zorgen dat je een gezonde levensstijl krijgt met de hulp van een personal coach.

Personal trainer in Mechelen helpt je op weg

Maar hoe begin je eraan? En wat moet je precies doen? Hoeveel is genoeg en vooral, hoeveel is te veel? Als personal coach in Mechelen helpen wij je graag op weg. Dankzij onze persoonlijke begeleiding kan je echt iets veranderen. Op die manier ga jij je beter in je vel voelen, ook wanneer je geen tijd hebt om enkele keren per week naar de sportschool of -club te gaan. Jouw personal trainer past zich aan jouw tijdschema.

Persoonlijke begeleiding

Weten dat sport gezond is, volstaat vaak niet om die wetenschap toe te passen. Gelukkig ligt de tijd dat persoonlijke begeleiding enkel haalbaar was voor Hollywood-sterren of andere beroemdheden al lang achter ons en kunt u nu ook makkelijk bij ons terecht. Bij ons in Muizen, nabij Mechelen, vind je de personal coach die helpt om je leven terug op de rails te krijgen waardoor je opnieuw van elke dag kunt genieten.

Wat mag je verwachten van een personal coach in Mechelen?

Bij BodyCount kun je terecht voor persoonlijke begeleiding in het (terug)vinden van een actieve levensstijl. Een ervaren en professionele personal coach in Mechelen stelt op jouw niveau en volgens je eigen interesses een individueel en haalbaar schema op dat volledig past bij jouw persoonlijke ambitie.

 • Persoonlijke begeleiding: jouw doelen, onze ervaring
 • Interactieve training
 • Schema op maat door personal trainer
 • Core stability
 • Verbetering van kracht, lenigheid, weerstand en uithouding
 • Advies over Gewichtscontrole door persoonlijke begeleiding
 • Revalidatietraining
 • Preventie van rug- en andere klachten
 • Complementaire en ondersteunende training bij de eigen specifieke sport door personal coach
 • Online trainingsapp: jouw persoonlijke training steeds op zak

 

Maar bovenal: helpt de personal trainer je om plezier te halen uit sport en beweging.

De prijzen voor een personal trainer

Een eerste afspraak is steeds gratis en volledig vrijblijvend. Als klant bij BodyCount krijg je steeds toegang tot onze trainingsapp als ondersteuning voor de trainingssessies en persoonlijke begeleiding met onze personal coach vanuit Mechelen. Uiteraard is de coach steeds online of telefonisch bereikbaar voor het beantwoorden van vragen of eerste hulp bij acute trainingsproblemen.

 • 1 maand persoonlijke begeleiding: € 35,- (inclusief toegang persoonlijke trainingsapp)
 • 1u training 1 on 1 met onze personal trainer in onze eigen fitnessruimte in Mechelen: € 60,-
 • 1u personal trainer 1 on 1 aan huis: € 65,-
 • Contacteer ons voor abonnementen en combinatiepakketten met onder andere gericht voedingsadvies en looptraining. Onze training wordt op maat en persoonlijk gemaakt. We vinden altijd een betaalbare manier om onze ervaring ten dienste van jouw motivatie te stellen.
 • Formules op maat voor bedrijven.

 

Maak snel een afspraak

Ben je een beginnende of ‘nog net niet begonnen’ sporter? Of ben je een ervaren sporter op zoek naar dat extra procentje winst? Of heb je eventjes moeten stoppen door een blessure? Neem nu contact op met BodyCount in Mechelen en laat je bijstaan door een personal coach met meer dan dertig jaar ervaring in het begeleiden van atleten van elk niveau. Bel naar 0475 85 14 90 of mail naar [email protected] en maak snel een afspraak voor een personal trainer. U kunt ook altijd ons online contactformulier invullen.