CONTACTEER ONS

Contacteer ons

Voedingsadvies in Mechelen

Kies voor gericht voedingsadvies in Mechelen met behulp van een voedingscoach. Nooit eerder werd er zo veel aandacht besteed aan voeding dan vandaag. Bij BodyCount in Muizen, nabij Mechelen volgen we de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen op de voet zodat we je het juiste voedingsadvies kunnen geven, maar we varen niet mee op de golven van alweer de laatste voedingshype. Een voedingsplan moet uiteraard een positief resultaat opleveren, maar het mag geen aanslag op je persoonlijk leven vormen. 

Voedingsadvies in Mechelen via het PACE-recept

Wij gaan als voedingscoach steeds te werk volgens ons beproefde PACE-recept:

 1. Planning: tijdens een gratis infosessie vraagt onze voedingscoach in Mechelen je naar het waarom je begeleiding wilt, brengt je gezondheidstoestand en voedingsgewoontes in kaart en meet enkele parameters zoals gewicht, vetpercentage en omvang. Er wordt uiteraard ook rekening gehouden met factoren zoals allergieën, activiteitsniveau, werk- en gezinstoestand.
 2. Actie: uit de screening komt een beeld van waar je vandaag als persoon staat en waar je naartoe wilt. Het voedingsadvies door onze coach in Mechelen houdt rekening met je doelen en mogelijkheden en is steeds volledig op maat gemaakt én – belangrijk - haalbaar. Resultaat op korte termijn is vooral psychologisch van belang, de echte aandacht gaat naar het opstellen van een visie op lange termijn.
 3. Correctie: Samen met jou stelt je voedingscoach in Mechelen tussentijdse doelen op, meten je resultaten en sturen bij waar nodig. Vragen in verband met vakanties, feestdagen, veranderingen binnen de persoonlijke sfeer: samen zoeken we voortdurend naar de juiste oplossing, steeds met het oog op een goed resultaat.
 4. Evolutie: Niet alleen de wereld om ons heen is onderhevig aan verandering, wijzelf zijn dat eveneens. En met ons tevens onze doelen of en verwachtingen. Ook wanneer het nodig is om even jezelf opnieuw uit te vinden kan je op ons rekenen. Na een evolutie komen we terug in de planningsfase en pikken terug de draad op met persoonlijk voedingsadvies in Mechelen.

Wat mag je verwachten van een voedingscoach in Mechelen?

Wij geven je in Mechelen gericht voedingsadvies waar jij je zelf goed bij voelt en waardoor je een gezondere levensstijl krijgt. Als voedingscoach in Mechelen helpen we je graag bij:

 • Persoonlijke begeleiding en voedingsadvies vanuit Mechelen: jouw doelen, onze ervaring
 • Gratis intakegesprek met opmeting
 • Aangepast voedingsplan met bijpassende recepten
 • Ondersteuning bij gewichtsverlies
 • Advies en ondersteuning bij prestatiegerichte sportvoeding
 • Advies bij voedingssupplementen
 • Seminaries en presentaties over voeding en sport en fitness
 • Online voedingsapp: jouw persoonlijke voedingscoach vanuit Mechelen steeds op zak
 • Persoonlijke ondersteuning 24/7 van een voedingscoach vanuit Mechelen

 

De prijzen voor een voedingscoach in Mechelen:

 • Eén maand persoonlijke begeleiding: € 45,- (inclusief een consultatie en toegang persoonlijke voedingsapp)
 • Afspraak voor gericht voedingsadvies in Mechelen: € 30,-
 • Contacteer ons voor abonnementen en combinatiepakketten met onder andere een aangepaste looptraining en personal training. Onze training wordt op maat en persoonlijk gemaakt. We vinden altijd een betaalbare manier om onze ervaring ten dienste van jouw motivatie te stellen.
 • Formules op maat voor bedrijven.

 

Neem vrijblijvend contact op met ons

Heb je interesse in een voedingscoach van BodyCount in Muizen, nabij Mechelen? Neem dan snel met ons contact op. De eerste afspraak, met de keuze voor een opmeting, bieden wij gratis aan en is ook volledig vrijblijvend. Je kunt daarna nog andere afspraken maken voor gericht voedingsadvies in Mechelen. Onze coaches zijn bereikbaar op afspraak, maar ook online. Je kan bellen naar 0475 85 14 90 of mailen naar [email protected] voor een voedingscoach uit Mechelen die u graag vooruit helpt.